37.8 C
Skopje
Sunday, July 14, 2024

Американската амбасада со предупредување: Не се движете кај Владата!

Американската амбасада преку своите ресурси за известување, им соопштува на Американците кои живеат во Македонија, да не се движат на Булеварот Илинден, каде што се наоѓа Владата на Република Македонија.

Сето ова можеби е од сосема друг вид на внимателност, но неофицијалните информации говорат дека се можни немири, од каков вид непознато, но тие би можеле да излезат пред Владата.

Засега нема ништо официјално, освен што е видливо зголеменото присуство на полиција во повеќе делови на градот.

поврзани објави

Последни објави