Sun. Oct 1st, 2023

Пејачката Ники Минаж моментално е најозборуваната личност на музичката сцена, откако на својот настап приреди невидено шоу, за кое уште долго ќе се зборува.

Дали со овој потег ги премина сите граници? Ова е прашањето кое многумина си го поставуваат по нејзината изведба на доделувањето на Американските музички награди.

Таа носеше краток шорц, со цел да ги покаже своите облини, но ги шокираше сите откако ги крена во височина совите нозе, притоа раширени, нешто што никој не го очекуваше.

https://youtu.be/c-03LZrmMvA

By kiko

Leave a Reply

Your email address will not be published.