fbpx
5.8 C
Skopje

Дарко Панчев: Дајте барем да го спасиме Водно! (ВИДЕО)

АКТУЕЛНО

Дарко и Маја Панчеви се придружија на иницијатива „Го сакам Водно“ која се залага против поминување на гасоводот низ Водно.

Маја објави фотка со лого „Не низ Водно!“.

Додека пак Дарко Панчев преку видео порака се обрати:

– Значи Градот што не го спасивме, не го спасивме, обратно го уништивме, него дајте барем да го спасиме Водно.

 

 

DARKO PANCHEV дајте барем да го спасиме Водно #НеНизВодно #JoNëpërVodno #VodnoÜzerindenOlmaz #ГоСакамВодно #EDuaVodno #OnuSeviyorumVodno

DARKO PANCHEV "Значи Градот што не го спасивме, не го спасивме, обратно го уништивме, него дајте барем да го спасиме Водно" #НеНизВодно #JoNëpërVodno #VodnoÜzerindenOlmaz #ГоСакамВодно #EDuaVodno #OnuSeviyorumVodno

Posted by Go Sakam Vodno / Го Сакам Водно on Monday, August 27, 2018

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -