fbpx
-6.2 C
Skopje

Хуманоста пред се: 15-годишната Ива од Скопје чека на нашата помош за да го победи ракот

АКТУЕЛНО

Здраво на сите!Ве замолувам за неколку минути внимание. Ива Велковска од Скопје, има 15 години, и е дијагностициран канцер ФИБРОПЛАСТИЧНА СТРОМА НА КОСКИТЕ.

Како што сите знаеме нашето здравство нешто ке започне и не довршува или воопшто не започнува. Ива треба да се лекува во странство а за тоа се потребни многу голема сума на пари која нејзините родители моментално не се во можност да ја најдат. Па затоа ајде да се вклучиме сите и на Ива втората шанса да и ја направиме реалност. Да ни се врати Ива среќна и весела како што е и во овие тешки моменти.
Може да се донира на жиро сметка: 200003370139377; Стопанска банка; ШИФРА 526
Назив ИВА ВЕЛКОВСКА ; ЦЕЛ НА ДОЗНАКА ДОНАЦИЈА.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -