12.8 C
Skopje
Saturday, February 24, 2024

ГРОМ: Најенергично се спротивставуваме на бојкот, како никогаш до сега потребно е да излеземе во што поголем број

Граѓанската опција за Македонија- Гром по состанокот на Извршниот Одбор на партија со соопштение до јавноста го повика своето членство и сипатизерети задолжително да излезат и да гласаат на претстојните Претседателски избори.

Граѓанската опција за Македонија-ГРОМ на синоќешната седница на Извршниот Одбор одлучи да го повика своето членство и симпатизиерите задолжително да излезат на претстојните Претседателски избори.

Како никогаш до сега потребно е да излеземе во што поголем број и да избереме нов Претседател на државата.

ГРОМ најенергично се спротивставува на сите оние кои заговараат бојкот.

Со избор на апстиненција, македонските граѓани ќе направат огромна штета на државата со тоа што владеачките партии ќе го променат уставот и ќе изберат Претседател во Парламентот.

Со избор на претседател во Парламентот се отвара уште една можност за уцена на малцинството врз мнозинството граѓани во Републиката.

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -