8.8 C
Skopje
Thursday, February 22, 2024

Ѓорчев се сретна со претседателот на парламентот на Австрија, сенатори од САД и лидерот на опозицијата од Албанија

За време на својата посета во Виена пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ како шеф на македонската делегација во ПС на ОБСЕ оствари повеќе билатерални средби.

Ѓорчев се сретна со претседателот на парламентот на Австрија, сенатори од САД и лидерот на опозицијата од Албанија.

Влатко Ѓорчев оствари срдечна средба и со претседателот на парламентот на Австрија од редовите на нивната сестринска Австриска народна партија.

Ѓорчев се обрати и до јавноста преку свое видео на Фејбуск.

-Го користев името Македонија во сите обраќања и средби. Ја кажав реалноста за македонските состојби и фијаското на актуелната власт.

Ѓорчев се обрати и до јавноста преку свое видео на Фејбуск.

-Го користев името Македонија во сите обраќања и средби. Ја кажав реалноста за македонските состојби и фијаското на актуелната власт.

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -