Како да препознаете Балканец во странство: Класичен пример за нашите навики

0
3

Веројатно најкласичен пример за тоа како да препознаете човек кој потекнува од Балканот во странство.

Каде и да одиме, ние од Балканот веројатно некои навики никогаш нема да ги промениме. Една од нив е, да одиме по пократок пат било каде, макар тоа не е дозволено.

Секако и на видеото тој се обиде да го стори истото, но си помина така што, друг пат двапати ќе размисли пред да направи нешто.

Дали е тоа така, проценете сами:

He didn't really think this one through… 😂😂

Posted by LADbible on Friday, March 15, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here