Видео: Мерко – Ова кола од 67. 000 евра е за потреба, а не за луксуз, не вреди градоначалник со слаба кола

0
1
Ауди

Како ќе дојдев јас вечерва во ТВ 24 ако немав возило, рече градоначалникот Мерко од Струга на прашање од новинарката зошто не набавил поевтино возило.

Зошто не можевте да дојдете со Шкода, туку моравте со вакво луксузно ауди? – го праша новинарката.

Затоа што Шкодата ќе оди со помала брзина и не е тоа тоа, што има тука проблем. Видете колку е убаво, каков градоначалник ви се гледам јас, да одам со фиќо, рече Мерко. Не вреди градоначалник со скинати алишта и слаба кола. Можеби требаше да земам уште поубаво возило, додаде тој во неговото гостување на ТВ 24. Еве го овој дел од интервјуто:

МЕРКО: Требаше да купам Ауди 8 , поскапо од ова !

МЕРКО: Требаше да купам Ауди 8 , поскапо од ова !

Posted by skopje1.mk on Friday, March 29, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here