Хрват купил куќа, а кога се симнал да го исчисти подрумот веднаш повикал полиција (ФОТО)

0
1
Хрват

Хрват кој купил куќа непријатно се изненадил кога се симнал да го исчисти подрумот.

Кога новиот сопственик погледнал во цевките веднаш ја повикал полицијата.

„Откако пристигнала полицијата, од торба која се наоѓала во цевка се извадени пет рачни бомби, 2,2 килограми експлозив, 320 куршуми од различен калибар, оружје кои биле целосно корозирани и опасни“ гласел извештајот.

Полицијата апелира граѓаните да не оставаат оружје на отворени и јавни места.

Извор: Дневно

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here