fbpx
23.8 C
Skopje

Охриѓани со позитивно мислење за кандидатот на ГДУ М. Трендафилов Нанче (Видео анкета)

АКТУЕЛНО

Анкета објавена на социјалната мрежа Фејсбук, на официјалната фејсбук страница на кандидатот за градоначалник на ГДУ М. Трендафилов Нанче говори дека расположението на Охриѓани за поддршка на Нанче е и повеќе од задоволителна. Имено, анкетираните даваат позитивни коментари за Нанче и велат дека тој има капацитет да ги реши проблемите на Охриѓани.

На прашањето што мислат за Нанче тие велат: Имам позитивно мислење, ќе служи на секого подеднакво без разлика на вера и нација, Нанчето е супер човече.

Мислам дека е успешен за раководител на Охрид односно татко на Охрид, вели граѓанин на Охрид. Тој е број еден во градот. Има капацитет, го познава градот и знае што му треба.

Граѓаните знаат дека Нанче ќе работи домаќински и чесно!

Анкета: Што мислите за кандидатот за градоначалник на Охрид, Михаил Трендафилов- Нанче?

Posted by Михаил Трендафилов- Нанче on Thursday, April 11, 2019

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -