Во живо: Трибина во Карпош со Стево Пендаровски

0
1
Zaev Zoran

Благодарам за огромното присуство, вечерва доаѓам во најаката постава, тука е и министерот за внатрешни, само нека проба некој со незгодни прашања да го видам, рече кандидатот за претседател на Република Северна Македонија Стево Пендаровски на почетокот од своето обраќање и успеа да извлече насмевка од присутните.

Постојат неколку категории на луѓе кои гласаа и некои кои останаа дома. Вчера ние освоивме бројка на гласови која е надвор од сите наши очекувања, имајќи во предвид сето тоа што го одлучивме во минатите 2 години. Потпишавме историски договори со Грција, потпишавме договор со Бугарија и мислам дека тоа имаше влијание врз гласањето. И тие што не гласаа вчера знаат дека ова е единствена опција која носи кон прогрес, рече Пендраовски.

Следете ја трибината во живо во продолжение:

Трибина во Карпош со Стево Пендаровски

Заедничка трибина со идниот Претседател на Републиката, Stevo Pendarovski и потпретседателката на СДСМ, Radmila Sekerinska Да се обединиме и на 5 мај да ја зацврстиме победата!Нема веќе застанувања – ЗАЕДНО ОДИМЕ НАПРЕД!

Posted by Zoran Zaev on Monday, April 22, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here