37.8 C
Skopje
Sunday, July 14, 2024

Да ја покажеме нашата хуманост на дело: Мила Димоска мора итно на операција – помогнете

Малата Мила Димоска има потреба од помош за лекување на оштетувањето (дистрофија) на мозокот.

– Драги хумани луѓе. на нашата ќерка и` е потребна трета операција во Кина, што е можно поскоро. Ве молам кој колку е во можност да ни помогне. Однапред Ви благодариме, апелираат родителите на Мила.

Малата Мила треба итно да се оперира во Кина, па сите хумани луѓе кои сакаат да помогнат, истото можат да го направат со вртење на телефоните: VIP 143 461 и TELEKOM 070 143 153.

Сметка за донации: Мила Димоска, ул. „Богомилска“ бр. 53, 6000 Охрид; Охридска Банка – АД Скопје – 530500021204351; матичен број: 2112016455202; IBAN CODE: МК07530280005506949; SWIFT: OHRIDMK22

поврзани објави

Последни објави