27.8 C
Skopje
Wednesday, June 12, 2024

Хуманоста на дело, а не на збор: Денеска наместо три, испијте 2 кафиња, донирајте за 23. годишниот Мартин повторно да застане на нозе

Да ја покажеме уште еднаш нашата хуманост, да му помогнеме на Мартин од Струга кој има само 23 години и претрпе тешка повреда на ‘рбетот повторно да стане на нозе.

Потребни се 150 илјади евра во најкраток можен рок за лекување во Русија каде што треба да прими терапија со матични клетки на секој три месеци во рок од две години.

Ве молиме за помош, кој колку може, секој денар е значаен. Да си го вратиме нашиот другар, нашиот брат. Ви благодариме од срце.

Биди хуман!! Сите за Мартин!

Трансакциска сметка: 210-7000006495-51

NLB Девизна сметка 210-501689655077

Броеви за донации: Т-МОБИЛЕ: 143-107 ВИП: 143-462

поврзани објави

Последни објави