3.8 C
Skopje
Wednesday, November 29, 2023

Катица Јанева слави роденден – каква ли желба ќе посака?

Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева денес го слави својот 52 роденден. Очите на целата јавност се вперени кон Јанева и нејзиниот тим, па многумина се прашуваат – каква роденденска желба ќе посака Јанева?

Јанева е родена во 1965. година, студира на Правниот факултет на Универзитетот Св. Кирил и Методиј од 1983 до 1989 година, додека првосудниот испит го положила во 1996.

За јавноста Јанева воопшто не беше позната, се до формирањето на Специјалното јавно обвинителство, со што стана огромен „непријател“ на едните и уште поголем „пријател“ на другите.

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -