ГДУ од Штип со промоција на големите проекти во градот пред своите колеги од Виница (Видео)

0
1
Фото

Претседателот на ГДУ од Штип Борче Пачемски во текот на вчерашниот ден беше домаќин на својот колега Дејан Соколов, претседател на ГДУ- Виница на кој што му ги претстави големи проекти во Штип.

Како што пишува претседателот на партијата Петар Колев, Соколов останал фрапиран ,,високиот” напредок и ,,брзиот” развој на Штип.

Пачемски: Убаво е што дојде да ја видиш тајната на успехот, ние како домаќини сакаме да ти претставиме барем дел од проектите, за да видиш зошто во Штип, центарот на истокот, има толку голем напредок.

Погледнете го видеото:

Реализација на големи проекти во Штип. Не оваа среда, другиот петок!

Реализација на големи проекти во Штип. Не оваа среда, другиот петок.

Posted by Граѓанско Демократска Унија-ГДУ-Штип on Tuesday, June 25, 2019

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here