fbpx
17.8 C
Skopje

Грдо е да кажам ама ајде, ја утнав работата со мајката на другар ми

АКТУЕЛНО

Дојдов сам до станот на најдобриот другар да оставам ќеса со поклони за неговата мајка и сестра кои ги прати преку мене. Во Белград живееме и студираме последните три месеци и секој пат кога некој од нас двајца си оди во посета во родениот град носи пакети. Другари сме од детството, заедно одевме во основно и средно училиште. Во куќата на најдобриот другар сум бил многу пати.

Ги познавам неговата мајка и помала сестра. Мајката на другарое е премногу згодна жена. Често пати сум мастурбирав размислувајќи на неа. Разведена е, само што наполи 40 години и изгледа фантастично. Вистинска „милфица“. Кога и ја однесов ќесата од синот малку разговаравме. Додека седеше на кујнската маса цело време ги прекстуваше нозете. Страшно се возбудив штом излегов од нејзиниот стан.

Знам дека има некој со кого се гледа, некој мал криминалец. Кога излегував, додека бев во брзање за што побрзо да влезам во лифтот за да не ја примети мојата ерекција, ме замоли за да поминам до кај неа пред да идам за Белград за да даде пакет за нејзиниот син.

Стигнав утре дента во договореното време. Беше сама. Само што се вратила од работа. Инсистираше да останам. „Зашто се срамиш. Секогаш кога ќе ме видиш поцрвенуваш.“ Ме праша провокативно. Што да и кажам, си мислев во себе си. „ Ми се дига лудачки на тебе.“

Го премолчив прашањето. „Имаш ли девојка“, продолжи да ме прашува. Чекор по чекор, дојде над мене. Седна на ивицата од фотељата на која седев и ме галеше по косата. „Опушти се, нема да те изедам“, ми кажа. Ја фатив за половината и почнав да ја стискам. Ми седна во скут, по што почнавме страсно да се бакнуваме. Се обрукав. Доживеав оргазам по само пола минута. само што седна на мене.

„Ќе биде подобро следниот пат“ ми кажа додека во брзање ги закопчував панталоните. Отиде во тоалет. Мене ми побегна автобусот за Белград. „Го имаш мојот број и најави се кога доаѓаш.

Глупо би било да памтам по ова, зарем не ми кажа на разделување. На излезот за малку не се удрив со нејзиниот криминалец. Осетив љубомора зошто тој да ја има. Во Белград стално го терам другарот да ми зборува за неговата мајка, одлепив по нејзе Веќе смислив како за викенд да идам во родниот град..

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -