fbpx
16.8 C
Skopje

Запросување на векот: И кажува дека авионот ќе се сруши, се се промени за секунда

АКТУЕЛНО

Ентони Бордингнон одлучил својата девојка да ја запроси на необичен начин.

Ја повикал на возење со авион кој тој го управувал, а потоа, за време на летот и рекол дека нешто е расипано и оти има технички проблеми. За таа цел и дал листа со совети против паника.

-Не примам никакви информации за контролата, можеби ќе мораме принудно да слетаме, рече Ентони.

На листовите хартија кои неговата девојка ги држеше пишуваше: „Овде е вереничкиот прстен. Почнете со процесот на негово „активирање“ и внимавајте на следните упатства“. Во продолжение таа го прочита и најважното прашање, а кога сфатила за што се работи, почнала да плаче.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -