Sun. Oct 1st, 2023

По извадокот од емисијата на Миленко Неделковски чиј што тогашен гостин Панде Колимишевски вели дека единствен човек, единствена партија која во 90-тите биле чистогласни за независна и самостојна Република Македонија се тие од ВМРО на чело со Љубчо Георгиевски, на социјалните мрежи се појавија разни мислења и реакции по однос на самото видео.

Линкот од содржината е споделуван масовно на социјалните мрежи, а една од страните на која е споделен го има насловот „Фан страна на ВМРО-ДПМНЕ“.

Фото

Покрај повеќето лајкови, посебен впечаток остави реакцијата односно лајкот на поранешната пратеничка Силвана Бонева.

Дали тоа значи дека некогашните најблиски соработници на Никола Груевски после долгогодишен молк изразуваат поддршка на основачот и прв претседател на ВМРО-ДПМНЕ Љубчо Георгиевски?

One thought on “(Фото) Силвана Бонева мисли дека Љубчо Георгиевски е најзаслужен за независна и самостојна Македонија”
  1. I may need your help. I’ve been doing research on gate io recently, and I’ve tried a lot of different things. Later, I read your article, and I think your way of writing has given me some innovative ideas, thank you very much.

Leave a Reply

Your email address will not be published.