Fri. Sep 22nd, 2023

Земјотрес со интензитет од 6,3 степени по Рихтер беше регистриран во јапонската префектура Ибараки. Тоа го информираше националната метеоролошка агенција, цитирана од ТАСС,

Потресот е регистриран во североисточниот дел на земјата. Нема опасност од цунами.

By D.S

Leave a Reply

Your email address will not be published.