4.8 C
Skopje
Friday, February 23, 2024

ВИДЕО: Студентската мака претворена во креативна песна

Студентските домови во државата се во катастрофална состојба, тоа веќе и е познато на целата јавност. Студентите и покрај бројните реакции до надлежните, не добија големи промени и натаму живеат во мизерни услови.

Во една таква ситуација, кога едноставно нема решение на проблемите дел од студентите својата мака ја претворија во креативна песна „Студентска мизерија“.

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -