30.8 C
Skopje
Thursday, July 25, 2024

ВИДЕО: Избувна млаз вода кај палатата „Емануел Чучков“

Палатата „Емануел Чучков“, која се уште е во изградба, се најде во проблеми откако утрово изби млаз вода, која предизвика хаос на улиците.

Автомобилите кои поминуваат од таму довиваат „бесплатно“ чистење, а проблемот и покрај обидите, не успева да се реши.

Во палатата „Емануел Чучков“ ќе бидат сместени Државниот завод за ревизија, Геолошкиот завод на РМ, АД за стопанисување со станбен и деловен простор.

поврзани објави

Последни објави