Mon. Oct 2nd, 2023

Category: ТОП

ИНТЕРВЈУ со Елена Стојчевска Станковиќ :” Веганската козметика – кутивче полно со љубов за вашата кожа”

Интервју на порталот “Поглед.мк” со Елена Стојчевска Станковиќ. Почитувани, најпрвин сакам да Ви се заблагодарам за пројавениот интерес околу нашите производи. Чест и задоволство ми е да споделам со вас…

Ѓорчев се сретна со еден од најуспешните македонци во Америка Жикица Паговски: Одлична кариера, ќе напредува уште повеќе!

Жикица Паговски е Македонец кој работи помеѓу Њујорк, Вашингтон и Европа. Успешен, етаблиран, почитуван. Силно ја сака Македонија. Сега е директор за стратешки развој во Foreign Policy, водечкиот светски магазин…