12.8 C
Skopje
Monday, May 27, 2024
spot_img

MБП Битола со ново раководство

Македонско – Бугарско пријателство од Битола во саботата навечер го избраа  новото раководство на битолскиот огранок. За претседател на огранокот беше избран Славчо Русомаров, потпретседател Антоанета Марковска, а должноста секретар ќе ја извршува Тамара Кулуковска.

„Битолскиот огранок е сместен на нова локација, на ул.29 ноември бр. 29 ( наспроти Домот на културата)

На членовите и симпатизерите на МБП им се заблагодаруваме за покажаната соработка и им посакуваме успех во понатамошната работа.

Заинтересираните можат да стапат во контакт со МБП на тел.075 601-683 и 00359 876 013-234  Антоанета Марковска“, се вели во соопштението на МБП

поврзани објави

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Последни објави