27.8 C
Skopje
Wednesday, June 12, 2024

Величковски испиша ИСТОРИЈА: По трет пат реизбран за лидер на Социјалдемократите во Делчево

Еден од поуспешните претседатели на СДСМ во Македонија Влатко Величковски е по трет пат реизбран за претседател на ОО СДСМ Делчево. Историски гледано, ова е прв пат некој по трет пат да биде избран за претседател на локалната организација на СДСМ во Делчево

3 пати по ред именуван за Претседател
3 пати Шеф на штаб

3 убедливи изборни победи

ОО СДСМ ДЕЛЧЕВО

ЗАЕДНИЧКИ испишавме ИСТОРИЈА. Благодарност до Претседателот Ковачевски, Ген.Сек Миле Зечевиќ и раководството на СДСМ, за укажаната доверба. Особено огромна благодарност, до членовите, активистите, раководството на ОО СДСМ Делчево и сите наши подржувачи. Без сите нас ЗАЕДНО, ова немаше да биде можно.

Благодарам, напиша Величковски.

поврзани објави

Последни објави