fbpx
6.8 C
Skopje

Никола Манасиевски е кандидат за претседател на ВМРО-ДПМНЕ во Делчево

АКТУЕЛНО

ВМРО-ДПМНЕ во Делчево ќр добие нов претседател.

Досегашен претседател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ во Делчево беше Сашко Ивановски

Според наши информации, на конкурсот за нов претседател се пријавиле повеќе од пет кандидати. Од неофицијални извори како посериозен кандидат за претседател на ОК на ВМРО-ДПМНЕ во Делчево е името на Никола Манасиевски.

Дали Манасиевски ќе ја добие поддршката од централната власт и дали овие чаршиски муабети се точни, останува да видиме во периодот кој што претстои.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -