4.8 C
Skopje
Friday, February 23, 2024

Мицкоски: Стефковски ја има мојата поддршка во градењето на иднина која ја ветивме на народот и во изградба на Македонија

33 години, Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Гази Баба е секогаш меѓу најпосветените во борбата за Македонија.

Бобан Стефковски ја има мојата поддршка во градењето на иднина која ја ветивме на народот и во изградба на Македонија каква мора да биде нашата татковина.

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -