4.8 C
Skopje
Friday, February 23, 2024

Македонски пратеник објави ФОТО од таткото на Вања – ти си рѓа монструозна!

Мартин Костовски, пратеник од СДСМ на Фејсбук објави фотографија од таткото на Вања Ѓорчевска. Костовски прашува со кое „срце, душа и мозок“ ја ставил алчноста пред животот на своето дете.

Како сега ќе објасниш дека си татко. Ти не си татко -ти си рѓа монсттруозна-напиша Костовски.

ТАТКО !!!

си створил живот, си створил дете, требаше да ја сакаш највеќе, ЖИВОТОТ СВОЈ ДА ГО ДАДЕШ!!! да ја заштитиш од се и секој, да ја чуваш, раниш, браниш, охрабриш … да бидеш ветерот во нејзините едра!!!

…..ТАТО ……ќе ти ѕвони гласот додека си жив и ќе се каеш што не го даде животот свој!!! СО КОЕ СРЦЕ, ДУША И МОЗОК ја стави алчноста пред животот на детето свое?!?!? А ТОА ТИ ВЕРУВАШЕ!!! Како сега на другото ќе му објасниш дека си татко?!?!?!

ТИ НЕ СИ ТАТКО-ТИ СИ РЃА МОНСТРУОЗНА !!!

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -