18.8 C
Skopje
Saturday, July 13, 2024

Протече СТРАШНО ВИДЕО: Со поголема брзина вози во спротивна правец на автопатот Неготино – Градско

На социјалните мрежи е објавено видео од возило кое се движи во спротивен правец на автопатот Неготино – Градско.

Како што се слуша на видеото, граѓаните кои сакаат да го предупредат возилото дека е упатено во спротивен правец, велат дека шоферот кој го управува возилото ги има вклучено сите четири трепкачи, но дека истиот се движи во спротивен правец на автопатот.

Со ова е јасно дека возачот не само што ја загрозува својата безбедност, туку и директно ја загрозува безбедноста на сите други учесници во сообраќајот.

Македонија и се е можно!

поврзани објави

Последни објави