37.8 C
Skopje
Sunday, July 14, 2024

Молзам и чувам овци и крави, мажите се срамат од мене дека немам силикони, голема уста и шминка“:Пораката на младата Босанка за мажите одекна низ целиот регион

Во денешно време, вистинските вредности станаа толку искривени што никој не ги цени. Други пак помалку вредни работи почнаа да се ценат многу повеќе, додека она што е природно се игнорира и никој не забележува. Оваа приказна, која ни покажува каков станал односот меѓу маж и жена, го обиколи регионот, а многумина се согласија дека за жал дојде време да се ценат лошите работи.

Оваа жена сакала да ја сподели својата мака со сите, па на социјалните мрежи објавила што се случило и како се чувствува сега.

„Здраво, до сега не сум се огласила, па никој и не знае за мене. Јас сум Романа и живеам на село. Исклучиво се занимавам со производство и продажба на домашни производи, поточно кравјо и овчо сирење. Многумина ми рекоа дека грешам што останувам на село, бидејќи мојата младост се троши во ништо, но никој не знае колку го сакам и уживам во ова“, рече таа.

Нејзината објава стана многу вирална и многу луѓе почнаа да ја контактираат и да ја поддржуваат, особено оние кои мораа да го напуштат родното место и селото за да најдат работа во градот.

поврзани објави

Последни објави