4.8 C
Skopje
Friday, February 23, 2024

Гоцевски: Важно е да имаме нов “Клинички центар” во Штип

Денес одлична трибина во Штип со одлични гости, врвни експерти од областа на здравството.

Здравствена платформа за иднина!

Концепт за здравство!

Важно е да имаме нов “Клинички центар” во Штип…
Важно е да се зголеми листата на бесплатни лекови…
Важно е да имаме одговорност за случајот “Онкологија”…

Важно е!
Од тебе зависат промените!

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -