10.8 C
Skopje
Saturday, February 24, 2024

ВИДЕО: Д-р Ирена Алексиоска Папестиев – нова концепција за здравството

Нова концепција за здравството!

На вчерашната трибина во рамки на кампањата #Важное ја претставивме платформата за здравството, нови политики за развој, нулта толеранција за корупцијата, укинување на дуализмот, изградба на нов Клинички центар и инвестирање во младите лекари!

поврзани објави

- Advertisement -
- Advertisement -

Последни објави

- Advertisement -