16.8 C
Skopje
Tuesday, April 16, 2024
Платено политичко рекламирање

Јанчев: Запалено возило и гаража, ТППЕ Кавадарци интервенираше со 3 возила и 6 пожарникари

Пожарот за кратко време е локализиран. Оштетено е едно возило голф 4 ( бензин/плин ), трактор и дел од гаражата. Според очевидци пожарот настанал од тракторот но причината засега е непозната.

Благодарение на брзата интервенција и професионалната екипа пожарникари, пожарот не е проширен, се работи за место со густо населени куќи и можело да се случи голема катастрофа, соопшти градоначалникот на Општина Кавадарци, Митко Јанчев.

Пожарот за кратко време е локализиран. Оштетено е едно возило голф 4 ( бензин/плин ), трактор и дел од гаражата. Според очевидци пожарот настанал од тракторот но причината засега е непозната.

Благодарение на брзата интервенција и професионалната екипа пожарникари, пожарот не е проширен, се работи за место со густо населени куќи и можело да се случи голема катастрофа, соопшти градоначалникот на Општина Кавадарци, Митко Јанчев.

поврзани објави

- Advertisement -

Последни објави