21.8 C
Skopje
Tuesday, April 16, 2024
Платено политичко рекламирање

Тошковски во посета на ЕВР Карпош

Денес (27.02.2024г.) министерот за внатрешни работи Панче Тошковски беше во посета на Единицата за внатрешни работи Карпош каде одржа работен состанок со раководството.

На состанокот од страна на раководството на ЕВР Карпош беше презентирана структурата и кадровската пополнетост на Единицата и беа истакнати неколку проблеми со кои се соочуваат во работењето од аспект на човечки ресурси и материјално-технички средства.

поврзани објави

- Advertisement -

Последни објави