21.8 C
Skopje
Saturday, July 13, 2024

ХУМАНИТАРНИ КРИМИНАЛЦИ: Влегоа во куќата и им оставија нешто што ќе го паметат за секогаш (ВИДЕО)

Јутубер, со прекар „MrBeast“, сака да троши пари, и најчесто ги споделува со луѓето кои навистина имаат потреба од нив.

хуманиот јутубер се одлучил за еден вид против-криминален акт – тој влегол во една куќа, но не украл ништо. Напротив, им оставил 50.000 американски долари кеш. Видеото е постаро, но тој ова го прави постојано.

Тие претходно направиле пренасочување на сопственикот на куќата. Тие организирале лажен натпревар за таткото на еден од пријателите на јутуберот, а додека тој се движел наоколу за да победи на натпреварот, тие провалиле во неговата куќа, го извадиле мебелот и му оставиле 50.000 американски долари.

Се разбира, кога пристигнал во празна куќа, неговиот татко полудел, но потоа следувал пресврт.

Погледнете како се одвивала оваа акција:

поврзани објави

Последни објави