fbpx
36.8 C
Skopje

Од 4 април во Скопје – саем на книгата, образованието и кариера

АКТУЕЛНО

Во периодот од 4. до 10. април ќе се одржи 29-от Меѓународен саем на книгата, 20-ти Меѓународен саем за образование и за кариера и „Скопје травел маркет“.

Една од најзначајните културни манифестации во Македонија е токму саемот на книгата, а оваа година како и претходните ќе бидат понудени современи и класични литератури на домашни и странски автори, како и стручна, научна и белетристичка литература, учебници и училишни прирачници, енциклопедии и дела од областа на културата и на уметноста.

Халите ќе бидат отворени секој ден од 10 до 20 часот, а цената на влезниците изнесува 30 денари.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -