32.8 C
Skopje
Tuesday, July 16, 2024

Мицкоски на пријателска средба со Филип Рикер: Економијата и стандардот на граѓаните се нашиот врвен приоритет

Пријателска средба со Филип Рикер.

Разговаравме за актуелните состојби и искористување на економските потенцијали на Македонија. Економијата и стандардот на граѓаните се нашиот врвен приоритет. Богата Македонија, среќни граѓани.

поврзани објави

Последни објави