32.8 C
Skopje
Tuesday, July 16, 2024

Лукаревска од Крива Паланка: Денеска со младите од СДММ Крива Паланка организиравме дискусија за политиките и мерките кои ќе овозможат продолжување на процесот на европеизација на државата

🍀Во Крива Паланка секогаш се чувствувам пријатно!

Град на трудољубиви луѓе, скромни и чесни, кои знаат да препознаат вистински вредности.
🌟Денеска со младите од СДММ Крива Паланка организиравме дискусија за политиките и мерките кои ќе овозможат продолжување на процесот на европеизација на државата, преточени во Манифестот на млади.

✊Мора да овозможиме перспектива за младите и да ги реализираме европските вредности.
Политиките и мерките за младите треба да обединуваат и да носат прогрес.

🤝Се сретнав со многу млади луѓе, кои тука во својот град сакаат да ги остварат своите цели.
Тие се важен дел од нашата развојна стратегија, и заслужуваат поддршка.

❤️Младите се најголемото богатство на еден град. Тие се неговата душа, сила и иднина.

поврзани објави

Последни објави