18.8 C
Skopje
Saturday, July 13, 2024

Лукаревска: Најтешките одлуки секогаш се оставени на нас, зашто ние не манипулираме, ние не бегаме

Демократска, европска и просперитетна иднина за секој граѓанин.

Заедно го изодевме најтешкиот пат, најтешките одлуки секогаш се оставени на нас, зашто ние не манипулираме, ние не бегаме.

Нашата цел од нас бара заедно да продолжиме, храбро, искрено и одлучно и тоа го правиме секој ден.

И денеска во Пробиштип и утре и задутре, зашто ние од иднината не се откажуваме.

🍀Тоа сме ние, храбри, горди и одлучни социјалдемократи, луѓе со изградени вредности, вечни борци за слобода, демократија и европска иднина.
✊Промотивниот штаб на СДСМ во Пробиштип е уште еден наш дом од кој што ќе се шири социјалдемократската идеја, зашто таа е непобедлива.

поврзани објави

Последни објави