16.8 C
Skopje
Tuesday, April 16, 2024
Платено политичко рекламирање

Лукаревска во посета на Руен Инокс Аутомобиле:Секогаш се радувам на успешните приказни од нашата земја!

⚙️”Од суровина до готов производ” е мотото на Руен Инокс Аутомобиле од Кочани.
Признати и познати извозници на квалитетни делови за патнички автомобили, камиони ,трактори и сл.

🚛🚜Компанија која ја поддржува македонската економија, но и инвестира и во квалитетот на нашиот секојдневен живот.

Одлична и несекојдневна приказна.Дисциплиниран даночен обврзник со повеќе од 100 вработени.

Домаќинот, Драган Јорданов и неговиот тим ми покажаа како тече целиот процес.
За особена почит е тоа што компанијата постои долги години на пазарот.

✅Велат дека кога се има јасна цел, и одличен и мотивиран тим успехот е неизбежен, и секако потребна е работа, континуирана и посветена работа на остварување на зацртаните задачи.

🙌Секогаш се радувам на успешните приказни од нашата земја!

поврзани објави

- Advertisement -

Последни објави