27.8 C
Skopje
Wednesday, June 12, 2024

Падна во вода конструкцијата на Арсовска против Орце Тодоровски Ефто и Христијан Мицкоски: Се утврди одговорност за клевета за наводната набавка на 150 автобуси

Уште една од удбашките лаги на Данела Арсовска не помина во јавноста. Имено, Арсовска е повторно фатена во ЛАГА за која пресуди и судот!

Паднаа во вода конструкциите и лагите против Орце Тодоровски Ефто и Христијан Мицкоски за наводната набавка на 150 автобуси за кои обвинуваше самата таа.

Она што е впечатливо е дека пресудата е донесена на 22.04.2024 год, а истата од органите е криена во фиока, веројатно со цел да помине изборниот процес, со што не би се открила јавно уште една клевета и лага на Арсовска.

Во продолжение фото од пресудата

поврзани објави

Последни објави