21.8 C
Skopje
Tuesday, July 23, 2024

ОДЛУКА ЗА ПОЧИТ: Гиевски назначен за член на управниот одбор на ЕВН Македонија, против него се водеше политички конструиран процес

Игор Гиевски е назначен за член на управниот одбор на ЕВН Македонија.

Со оваа одлука е вратено достоинството и честа после политички конструираниот случај „делчевски ниви“ кој што правно е затворен со решение за прекинување на истрагата поради немање основ за дело.

Денешното назначување на Игор Гиевски е уште еден доказ за неговата стручност, професионалност и чесност во неговата досегашна работа.

поврзани објави

Последни објави