21.8 C
Skopje
Tuesday, July 23, 2024

Јанаки Митровски се понуди да ја застапува жената од Кратово: Таа не уби, таа се бранеше!

Жената во Кратово не уби, се бранеше. Ако некој го знае семејството нека ме контактираат.

Ваков статус објави познатиот скопски адвокат Јанаки Митровски.

поврзани објави

Последни објави