fbpx
17.8 C
Skopje

Богоевски: „Шарената револуција“ продолжува да го бои Собранието, но сега тоа го правиме од внатре

АКТУЕЛНО

Пратеникот од коалицијата на СДСМ, Павле Богоевски денес од говорнинцата во Собранието порача дека „Шарената револуција“ и понатаму ќе продолжи да го бои овој дом, само сега од внатре.

„Јас ќе бидам шарен долго откако ќе престанам да бидам пратеник. Сакале или не да признаете, „Шарената револуција“ и денеска и долго после денеска ќе го бои овој дом.. само сега го правиме тоа од внатре“, истакна Богоевски.

Јас ќе бидам Шарен долго откако ќе престанам да бидам Пратеник. Сакале или не да признаете, Шарена револуција и денеска и долго после денеска ќе го бои овој дом…. Само сега го правиме тоа од внатре!Продолжение на Конститутивна седница – Реплика – 12.04.2017

Posted by Pavle Bogoevski on Wednesday, April 12, 2017

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -