fbpx
36.8 C
Skopje

Николовски: Од релевантни извори се знае дека следниот месец е загрозена исплатата на плати и пензии

АКТУЕЛНО

„На целата македонска јавност покажавте како најгрубо се кршат Уставот и Деловникот. Цело време зборувате, а ништо не кажавте за точката на дневниот ред, за избор на Комисијата за избори и менување.

Ве слушав вчера цел ден како му е дозволено во говорот со ниту еден збор да не се обрати за точката на дневниот ред, а тоа е избор на членови и заменици. Вие не го прекинавте. Сето ова се прави да се спаси криминалот за злосторничкото здружение на ВМРО-ДПМНЕ. Токму во овој период додека ја правите оваа блокада, од релевантни извори, веќе се знае дека следниот месец е загрозена исплатата на плати и на пензии на социјална помош“, вели Љупчо Николовски од СДСМ.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -