fbpx
33.8 C
Skopje

Димитриевски: Дали е вистина дека полицијата е без здравствено осигурување од 31.03.2016?

АКТУЕЛНО

Пратеникот на СДСМ Максим Димитриевски на својот ФБ профил прашува дали е вистина дека полицијата е без здравствено осигурување од 31.03.2016.

„Да го прашам “Лаврентиј Берија” и неговите мрачни тријади:

Наместо да се замарате со монтировки да земевте на полицајците да им обезбедите здравствено осигурување, во МВР покрај режимско партиските узурпатори има и многу професионалци кои патат поради вашиот лажен патриотизам.

Дали е вистина дека полицијата е без здравствено осигурување од 31.03.2016

https://www.facebook.com/maksim.dimitrievski/posts/10209338560561731

 

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -