fbpx
28.8 C
Skopje

АНКЕТА: Народот верува дека насилниците ќе си го добијат заслуженото

АКТУЕЛНО

Според резултатите од спроведената од нашиот портал facebook aнкета станува јасно дека поголемиот дел од Македонците, веруваат дека на насилниците, кои ги нападнаа македонските пратеници за време на упадот во Собранието на 27 април, ќе им биде побарана сметка од надлежните институции. Во анкетата земаа учество повеќе од 300 луѓе, од кои дури 241 (80%) одговорија потврдно на прашањето „Дали мислите дека насилниците, што ги нападнаа пратениците, ќе бидат исправени пред лицето на правдата?“. Останатите 20 % (61) од учесниците во анкетата, не веруваат дека насилството во македонското собрание, ќе дојде до некаква правна разрешница.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -