31.8 C
Skopje
Thursday, July 25, 2024

Хаос и во авиосообраќајот: Низа откажани летови од „Александар Велики“

Лошото време кое владее втор ден во нашата држава продолжува да прави проблеми на сите страни, па така и во авиосообраќајот.

Денес од аеродромот во Скопје „Александар Велики“ драстично е намален фрекфенцијата не летово со оглед на тоа што се откажани бројни летови.

Така авионите кои требаше да летаат кон Виена, Нинберг, Берлин, Љубљана,  Загреб, Лондон, Малме и Хановер останаа приземјени, а патниците заробени на аеродромот.

поврзани објави

Последни објави