fbpx
29.8 C
Skopje

Франсуа де Ларошфуко за тајните

АКТУЕЛНО

Како можеме да очекуваме некој друг да ни ја чува тајната кога не можеме да си ја зачуваме самите за себе

ФРАНСУА де Ларошфуко – Француски писател

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -