fbpx
24.8 C
Skopje

Апел за помош на двегодишниот Игор Станчевски и неговото семејство

АКТУЕЛНО

Игор Станчевски е двегодишно детенце кое боледува од церебрална парализа и има застој во психомоторниот развој.
За да се подобри неговата здравствена состојба потребно е да замине на испитување и лекување на клиника во Ниш, Србија, со придружник родител, за што се потребни финансиски средства кое семејството не може да ги обезбеди имајќи ја предвид нивната и така тешка финансиска состојба.

Донациски број за корисници на Оне.Вип 143-483

За донации од Македонија:
210 5016729408 13
НЛБ Тутунска банка АД Скопје
Раде Станчевски

300 2770282232 44
Комерцијална банка АД Скопје
Раде Станчевски

За донации од странство:
IBAN Code MK 210501688407463
SWIFT TUTNMK22
Daniela Stancevska

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -