fbpx
28.8 C
Skopje

Апел за помош на малата Александра Малиновска

АКТУЕЛНО

Малата Александра Малиновска боледува од церебрална атаксија.  Единствен начин да и се помогне е со третман со матични клеки. Првиот третман во Москва беше успешен, но Александра треба да замине на втор третман.

Да помогнеме.

Корисници на Телеком, донирајте со повик на 070 143-133

Жиро сметка :

Стопанска Банка Ад Битола

500800016612498

За донации од странство

Malinovska Aleksandra IBAN code MK07500080013189210 SWIFT STBBMK22

Голема благодарност до сите што донираа до сега, а се надеваме и понатаму на хуманоста на нашите граѓани.

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

- Advertisement -